ИВА-КОМПЈУТЕРИ ДООЕЛ Скопје е компанија за продажба на бела техника, компјутери и соларни системи, како и монтажа на истите. Нашата компанија постои веќе 12 години на пазарот и успешно се справува со сите предизвици на поновото време, и е во постојан тек со новите технологии.

Во нашиот продажен објект се нудат голем број на мали и големи апарати од разни светски и домашни брендови по достапни цени. ИВА-КОМПЈУТЕРИ Скопје е генерален увозник на соларните колектори GOLDEN SUN и POWER SUN, нивниот квалитет е докажан од многу задоволни клиенти, и се разбира и од квалитетот на сите елементи што ги содржи еден соларен сет. .

„КВАЛИТЕТОТ И УСЛУГАТА ПРЕД СЕ!“

Нашата компанија работи со сончеви колектори повеќе од 10 години. Постојаното следење и усовршување на колекторите е гаранција за големиот степен на сигурност, квалитет и функционалност. Традицијата продолжува со новите сончеви колектори кај кои грејната плоча е заменета со грејни вакумски цевки и системот работи со автоматска регулација. Од 2008 година ИВА-КОМПЈУТЕРИ стана и генерален и ексклузивен увозник на италијанскиот врвен бренд на соларни колектори GOLDEN SUN и POWER SUN, со кој уште еднаш го потврдуваме квалитетот што го имаме на понуда. Со вградување на сончев колектор GOLDEN SUN или POWER SUN нема потреба од други болјери во објектот.

„Цената никогаш не претставува проблем, кога станува збор за добар квалитет и квалитетна услуга!“

Често Поставувани Прашања

Дали во Ива Компјутери може да се плаќа со картичка?

Може со сите типови платежни картички, освен со Diners за кои треба однапред да не контактирате.

Дали во Ива Компјутери може да се купува на рати?

На рати може да се купува со кредитни картички или преку потрошувачки кредит кој го овозможува Халк, Прокредит или Стопанска Банка.

Каде се наоѓаме?

Продажниот салон на Ива Компјутери се наоѓа во населба Илинден, улица 8 број 137.

Кое е работното време?

Понеделник-Сабота од 09:00 – 20:00. Недела – неработен ден.

Дали со Golden Sun може да се добијат субвенции и што е потребно за добивање субвенции?

Со Golden Sun – Power Sun може да аплицирате за субвенции од Министерството за Економија, а образецот за аплицирање за субвенции може да го добиете во нашиот продажен салон.

Golden Sun

Најдобриот соларен систем! Сподели го со пријателите