Водните пумпи во ИВА - КОМПЈУТЕРИ доаѓаат со едно годишна гаранција

Разликата во пумпите е во јачината, односно поголемата пумпа е за поголеми системи и истата е со испуст на вода од 45 литри во минута, додека пак помалата пумпа е со испуст од 18 литри во минута.

Golden Sun

Најдобриот соларен систем! Сподели го со пријателите